Více informací
Jedinečná chuť a vůně pepře Kubeba si opět získává oblibu na světovém trhu s kořením a znovu objevuje jeho využití v moderní kuchyni.
? k dochucení zeleninových a rybích pokrmů, omáček, marinád a masa
? zdůrazňuje pikantnost pokrmů
? má pryskyřičnou, mírně nahořklou, pepřovou chuť
? má lehce kořenitou vůni
? latina jméno Piper cubeba
Seznamte se s pepřem Kubeba
Na zelených, úrodných pláních střední Jávy v Indonésii, kde bohatá sopečná půda a tropické podnebí napomáhají rozvoji exotických rostlin, roste pepř Kubeba – jedinečné koření, známé také jako „ocasá paprika“ díky charakteristickému dlouhému řapíku (stopce ), který se vyskytuje u každého zrna. Toto jedinečné ovoce, ceněné pro své komplexní chuťové tóny, kombinující kořenitost tradičního pepře s jemnými akcenty dřeva a kafru, je skutečným pokladem indonéské kuchyně.
Historie pepře Kubeba v Indonésii je bohatá a mnohovrstevná, s hlubokými kořeny v tradičních postupech a kulinářské kreativitě regionu. V Spices by YANGO® se s vámi chceme podělit o tento mimořádný produkt, který nabízí pepř Kubeba ve formě plodů, které jsou pečlivě sbírány a sušeny, aby si zachovaly svou jedinečnou chuť a aromatické vlastnosti.
Pepř Kubeba od Spices by YANGO®
Pepř Kubeba od Spices by YANGO® je více než koření – je pozvánkou k objevování hloubky a bohatosti chutí indonéské Jávy. Jeho jedinečná kombinace chutí z něj dělá perfektní doplněk k široké škále jídel, od exotických kari, přes aromatické omáčky až po vynikající marinády. Pepř Kubeba také dodává jedinečný charakter koktejlům a nápojům a přináší prvek překvapení.