Více informací
Fermentované sójové boby – japonské jídlo po tisíce let Fermentované sójové boby (natto) se v Japonsku tradičně jedí. Získává se fermentací sójových bobů bakteriálním kmenem Bacillus subtilis (natto). Tyto bakterie, působící na sójový protein, způsobují tvorbu enzymu – nattokinázy. Neobsahuje vitamín K.
SLOŽENÍ:
Sojový olej , kapsle: vepřová želatina, fermentovaný sójový extrakt , kapsle: glycerin, barvivo: včelí vosk, emulgátor: glycerol estery mastných kyselin, nosič: sójový lecitin
Denní dávka: 1 kapsle
Balení obsahuje: 60 kapslí
Množství na denní porci (1 kapsle)
Nattokináza NSK-SD™ 2000 FU/kapsle
(získáno z fermentovaného extraktu sojových bobů ).......................100 mg
DÁVKOVÁNÍ:
1 kapsle denně
SKLADOVÁNÍ:
Skladujte v uzavřené nádobě při pokojové teplotě, mimo dosah malých dětí
KOMENTÁŘE:
nepřekračujte doporučenou denní dávku.
Doplněk stravy nelze užívat jako náhradu pestré stravy.
Doplněk stravy je určen pro dospělé.
Neměly by jej užívat těhotné a kojící ženy.
Lidé užívající léky by měli tento výrobek konzumovat pouze pod lékařským dohledem.
Při poruchách srážlivosti krve se při užívání doplňku stravy doporučuje poradit se s lékařem.
Doplněk stravy by neměli užívat osoby alergické na sóju.