Více informací
Kmen Lactobacillus reuteri byl izolován z desítek tisíc dalších bakteriálních kmenů. V tomto pečlivém procesu byl izolován unikátní druh bakterií, které vykazovaly největší aktivitu proti kmeni H. pylori. Pylopass® odolává nízkému pH v žaludku využitím vhodného mechanismu přežití, který není poškozen kyselinou chlorovodíkovou. Nevyžaduje řízenou teplotu při přepravě a skladování.
Výrobní proces Pylopass®:
Mikrobiální fermentace je jednou ze specialit společnosti Novozymes (výrobce Pylopass®). Pylopass® se vyrábí fermentací patentovaného kmene L. reuteri za kontrolovaných podmínek pro dosažení maximální agregační schopnosti. Po fermentaci jsou buňky sklizeny, uloženy v matrici a sušeny rozprašováním při nízké teplotě.
SLOŽENÍ:
Lactobacillus reuteri ; kapsle: hydroxypropylmethylcelulóza.
Složení................................................................................................1 kapsle
Lactobacillus reuteri DSM 17648 /Pylopass®/............................230 mg 2,3 x 10^10 CFU*
*CFU - Colony Forming Unit - jednotka, která vytváří kolonii bakterií
Pylopass® je registrovaná ochranná známka společnosti Novozymes Berlin GmbH
DÁVKOVÁNÍ:
1 kapsle denně, po snídani.
KONTRAINDIKACE:
Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Doplňky stravy nelze používat jako náhradu pestré stravy. Přípravek by neměly užívat těhotné ženy, kojící ženy a děti do 3 let.
ZPŮSOB SKLADOVÁNÍ:
Skladujte v uzavřené nádobě při pokojové teplotě, mimo dosah malých dětí.